Over ons

Karel Tadema is een veelzijdig kunstenaar en drijvende kracht achter musicals en koren. Daarnaast is hij actief als docent, dirigent en componist. Hij is door al deze activiteiten winnaar van de Cultuuraward Provincie Overijssel. Als bassist en gitarist speelt hij in het Orkest over de IJssel, The Celtic Tribe, de Popquizband en natuurlijk in The Other Way Around.
Joren Strijbos is muziekdocent en muzikant in hart en nieren. Hij is werkzaam als drumdocent en bandcoach in Doesburg en Deventer en samen met zijn vrouw Nardi runnen zij hun eigen bedrijf Beats+Music. Samen verzorgen zij muzieklessen en -workshops. Naast zijn activiteiten als drummer/zanger/songwriter bij The Other Way Around is hij ook actief bij de bands Moon About, Vuur en Vlam en is hij betrokken bij de banddiensten van PKN de Wijngaard in zijn woongemeente Berkelland. 

Huig Bergsma was lange tijd actief als bassist en liedjesschrijver van de Utrechtse (en later Deventer) band Eggmen. Tussendoor heeft hij een paar jaar een uitstapje gemaakt als George Harrison in de Mal Evans Memorial Band waarmee hij ooit een plaat opnam en een gouden appel won. Nu is hij vol enthousiasme naast gitarist/songwriter ook zanger in The Other Way Around.